Златните глобуси 2024 приключиха. Освен всички статуетки, които бяха раздадени, церемонията

...
Златните глобуси 2024 приключиха. Освен всички статуетки, които бяха раздадени, церемонията
Коментари Харесай

9 от най-запомнящите се моменти от Златен глобус 2024

Златните глобуси 2024 приключиха. Освен всички статуетки, които бяха раздадени, церемонията в неделя, 8 януари, беше изпълнена с вълнуващи моменти, в това число победи за първи път и сладки срещи. От милото послание на Али Уонг към някогашния й брачен партньор, до момента в който приемаше първата си премия, до интимниченето на Кайли Дженър и Тимъти Шаламе, ето и всички най-хубави моменти от изпълненото със звезди шоу, подбрани от People.

Али Уонг благодари на някогашния си брачен партньор за поддръжката му
 Снимка 648430

" Наистина би трябвало да благодаря на бащата на децата ми и на най-хубавия ми другар, Джъстин, за цялата му обич и поддръжка. Благодарение на теб мога да бъда работеща майка ", сподели Али Уонг, до момента в който приемаше глобуса за най-хубава актриса в стеснен сериал, антологичен сериал или филм, изработен за телевизия.

Актрисата от Beef също получи приветствена целувка от настоящия си сътрудник Бил Хадер, когато се качи да одобри премията си.

Кристофър Нолан отдава респект на Хийт Леджър
 Снимка 648431

След като беше номиниран няколко пъти през годините, Кристофър Нолан завоюва първия си Златен глобус за най-хубав режисьор на филм за " Опенхаймер ". Когато стигна до сцената, с цел да одобри премията, той първо отдели малко време, с цел да отдаде респект на починалия Хийт Леджър, който взе участие в неговия филм от 2008 година " Черният рицар ".

" Единственият път, когато съм бил на тази сцена преди, беше приемането на една от тях от името на нашия безценен другар, починалият Хийт Леджър, и това беше комплицирано и предизвикателно за мен ", сподели Нолан.

" И по средата на диалога погледнах надолу към Робърт Дауни Джуниър, който притегли погледа ми и ме погледна в поддръжка ", добави той по време на прочувствения миг. " Същият взор, който той ми хвърля в този момент - същата обич и поддръжка, която сподели на толкоз доста хора в тази общественост през годините. "

Кери Ръсел и Рей Романо казват истината

Keri Russell and Ray Romano are telling the truth.

The award for Best Supporting Male Actor - Television goes to...
— Golden Globe Awards (@goldenglobes)
Оказва се, че истината не постоянно ни освобождава, както Рей Романо разбра в този занимателен миг, който изигра с Кери Ръсел, до момента в който дуото връчваше премията за най-хубав поддържащ артист в малкия екран. Романо похвали Ръсел за чудесната й работа в " Американците " и тя... се съгласи, без да му върне никакъв комплимент в подмяна. Всъщност, получи се един много занимателен миг в действителност.

Кайли Дженър и Тимъти Шаламе си откраднаха целувка

Въпреки че Кайли Дженър и Тимъти Шаламе не минаха дружно по аления килим, те се събраха още веднъж вътре и бяха хванати да се целуват сладко от местата си по време на церемонията. Звездата от  " Уонка " беше номиниран за ролята си в последната итерация на обичаната история на Роалд Дал.

Селена Гомес и Тейлър Суифт споделят прегръдка

Селена Гомес и Тейлър Суифт за следващ път демонстрираха чудесното си другарство, като по време на церемонията не стопираха да си приказват и да се прегръщат. И двете бяха номинирани в разнообразни категории. 

Актьорският състав на " Костюмари " се събира още веднъж, само че като водещи
 Снимка 648432

Актьорският състав на  " Костюмари " достави наслаждение на почитателите, когато се събраха още веднъж, с цел да връчат на актьорския състав на  " Наследници "  наградата за най-хубав трагичен сериал. Патрик Дж. Адамс и Гейбриъл Махт първо излязоха на сцената, преди да се причислят към тях колежките им Сара Рафърти и Джина Торес. Меган Маркъл и Рик Хофман също участваха в шоуто, само че не участваха на дребната среща.

Кийрън Кълкин се пошегува с Педро Паскал
 Снимка 648433

Кийрън Кълкин получи премия най-хубав артист в ефирен трагичен сериал.

" Бях номиниран за Златен глобус преди 20 години и когато този миг отмина, някак си припомням, че си мислех, че в никакъв случай повече няма да се върна в тази стая. Което беше добре. Както и да е. Но с помощта на " Наследници ", аз съм бях тук няколко пъти, което е хубаво. Но някак си одобрих, че в никакъв случай няма да бъда на сцената, тъй че това е прекрасен миг, благодаря ви ", сподели той.

Сърдечният миг неотложно стана занимателен, когато артистът от " Наследници` се пошегува с Педро Паскал, като се обърна към него с думите: " Ти не завоюва, Педро, мой човек ", който също беше номиниран. Педро Паскал отвърна на закачката, като се преструваше, че плаче в публиката.

Лили Гладстон влезе в историята с успеха си
 Снимка 648434

Когато Лили Гладстон се качи на сцената, с цел да одобри премията за най-хубава актриса във филм - драма за осъществяването си в " Убийците на цветната луна ", тя стартира, като приказва на езика на блекфийт - алгонкински език, говорен от хората на индианското племе блекфийт.

" Обичам всички в тази стая. Нямам думи ", сподели тя. " Току-що приказвах малко на езика на блекфийт, красива нация от общността, която ме отгледа, която ме насърчи да продължа, да продължа да върша това тук с майка ми, която, макар че не е блекфийт, работи неуморно, с цел да вкара нашия език в нашата класна стая тъй че имах преподавател по език блекфийт, до момента в който растях. "

По-късно тя добави, че успеха е " историческа ".

" Това не принадлежи единствено на мен ", продължи тя. " В момента го държа. Държа го дружно с всичките ми красиви сестри във кино лентата и на тази маса тук. Благодаря ви. "
 Златен глобус 2024 - кои са огромните спечелили
Ето кои са огромните спечелили на премиите Златен глобус 2024

Всичко по-интересно

Събирането на Дженифър Лопес и Лени Кравиц

Между премиите в неделя вечер Дженифър Лоурънс и Лени Кравиц имаха дребна повторна среща на " Игрите на глада ", когато позираха за фотоси дружно в The Beverly Hilton. Двамата участваха като Катнис Евърдийн и Сина в известния франчайз.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР